Priprave.net - forum

Priprave.net forum

Niste prijavljeni.

#1 29.03.2011 11:24:17

Jasna
Administrator
Registriran: 21.03.2010
Objave: 56

Prvi rojstni dan

22. marca smo praznovali 1. rojstni dan portala priprave.net!! Ko se spomnim kako je bilo pred letom dni, mi je kar nekoliko smešno. Boli je kar nekaj začetnih (poporodnih) težav, ki jih sama seveda nisem pričakovala in sem bila kar živčna, ker ni vse potekalo tako gladko, kot bi lahko. Pričakovala sem namreč, da ko se bo portal odprl, težav ne bo. No, pa mi je fant (programer) razložil, da je tako pri vseh straneh. Tako da sem se nekoliko pomirila big_smile

Ko smo težave rešili, pa sem bila izjemno presenečena kakšen obisk ima portal. V približno 14 dneh se je prijavilo približno 1000 uporabnikov. Še v sanjah si nisem predstavljala takšnih številk yikes Ste me izjemno presenetili. BRAVO!

No, v enem letu se je na portal registriralo 11.500 uporabnikov, ki so skupaj dodali več kot 5.100 gradiv! Portal dnevno obišče več kot 600 uporabnikov, ki prenesejo okoli 700 gradiv na dan. Na lestvici Mop.si (merjenje oglasnega prostora) smo na odličnem 97 mestu izmed vseh slovenskih spletnih strani! Še njihov graf (se vidi, da so poleti počitnice kajne wink)
priprave.png

Ob tej priložnosti še enkrat HVALA vsem vam uporabnikom, da sodelujete na našem portalu, saj brez vas portal ne bi obstajal. V kolikor pa imate še kakšen predlog za izboljšavo, pa kar na plan z besedo. Smo vsakih predlogov zelo veseli. smile

Odsoten

#2 03.06.2011 13:30:22

asakor
Novorojenček
Registriran: 18.05.2011
Objave: 5

Odg: Prvi rojstni dan

Čestitam gospa oz. gospodična (fant programer) Jasna.
Sama sem vas zasledila pred kratkim. Enostavno in super urejena stran. Moti me edino število gradiv in obiskov. Številke se ne ujemajo - Portal dnevno obišče več kot 600 uporabnikov, ki prenesejo okoli 700 gradiv na dan??? Preveč odnesejo, premalo prinesejo hi, hi... Sama bom takoj dodala 2 pripravi - eno sem pa že danes dala gor. Prenesla eno.
Pozivam vse, da če odnesejo 2 pripravi naj dajo vsaj eno svojo kvalitetno gor. Ali pa če bi poostrili pogoje - bi se obisk sicer znižal - bi pa bilo več kvalitetnih gradiv. Nekatera gradiva tudi niso povsem kvalitetna.

Bodimo pošteni in sodelujmo, če nam je že ga. oz. gdč. Jasna s svojo ekipo to z nesebičnim delom omogočila.
Vsem lp
asakor

Odsoten

Board footer

Powered by FluxBB